logo   castellano english deutch  

Algunes de les sortides que us podem oferir

- Parc Natural de Mondragó i S'Amarador.
- Visita a la finca pública de Son Real.
- Reserva del Puig de Galatzó
- Aqualand, Marineland, Westernpark, Festival Park, etc.
- Coves + Perles + artesania de l'olivera i del vidre
- Palma + Valldemossa (inclou visita a la catedral, obra del pintor Miquel Barceló, Castell de Bellver, Parc de la Mar, etc.)
- Volta a l'illa (Bus + Tren + Vaixell, visitant Sa Calobra i el port de Sòller)
- Dia de mar (Bus + Vaixell)
- Dia de platja (Platja d'Es Trenc, Platja d'Alcudia, Cala Sant Vicenç...)
- Dia de vinyes i bodegues.
- Mercat de Sineu + Formentor
- Mercats (segons dies: Santanyí, Inca, Manacor, Sineu, Felanitx, etc.).


Altres propostes

Felanitx està envoltada de vinyes. Té un passat i una història vinculats a la cultura del vi i del conreu de la vinya. I també té un futur, gràcies a les bodegues que estan fent de la denominació "Pla de Llevant" un nom a tenir en compte en el món del vi.
Us proposem una sortida per visitar el paisatge de vinyes i també una bodega que ens permetrà fer una cata dels seus vins i comprar els seus productes a un preu especial.
Un dia per descobrir el nostre territori!


Pròximament també s'organitzaran visites a tafones i tallers d'artesans de Felanitx.

I encara que no hi sigui aquí, si teniu una idea, parlem-ne!

El més nou: el "bike-bus"!

Bus exclussiu i especial per a ciclistes. La seva bicicleta anirà subjecta a l'interior del vehicle, que a més disposa de servei de rentat i inflat de rodes. Premi aquí per veure'n més.

Gràcies a la col·laboració amb Bicillevant us proposem una sèrie de rutes. En cas que ho preferiu, Bicillevant s'encarregarà d'aportar les seves bicicletes MTB d'alta qualitat i, si ho voleu, també un guia especialitzat que us acompanyarà a fer la ruta.


Algunes rutes que proposem per fer amb el "bike-bus"


Son Real
Aquesta ruta recorre Son Real, una àrea pública on es preserven valors naturals, etnológics i els seus jaciments prehistòrics.


Del Parc Natural de Mondragó a Portocolom

Amb el nostre bike-bus arribarem al Parc Natural de Mondragó (d'aproximadament 766 hectárees), situat al sur de l'illa, al terme municipal de Santanyí. Des d'allà sortirem en bici cap a Portopetro, un dels ports naturals més grans de Mallorca. Anirem per camins rurals, envoltats de parets de pedra seca i camps d'ametllers i garrobers. El nostre destí és Portocolom, on farem un recorregut pel poble, el casc antic, el moll de pescadors, les seves platges i el far.


Aquestes són algunes de les rutes, però en tenim més per oferir: Cala Pi-Ses Salines, Ruta del vi D. O. Binissalem, Felanitx-Santanyí-Cala Figuera, Felanitx-Son Macià-Es Fangar-Portocolom (amb extensió al Castell de Santueri i Sant Salvador). I també podem organitzar-vos, juntament amb Bicillevant, rutes a mida.


Per a més informació poseu-vos en contacte amb nosaltres o demaneu-nos pressupost.


bus-bike

web services by cocodeluxe2012@gmail.com